Go back

JORDAN FAUCHER VERLAAT DE CLUB

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Jordan Faucher verlaat geel-blauw en maakt de overstap naar reeksgenoot RE Virton. Hij wordt zes maanden uitgeleend.

Faucher belandde in augustus 2020 bij Waasland-Beveren. Toenmalig T1 Nicky Hayen kende de aanvaller nog van zijn periode bij Antwerp. De centrumspits kreeg als speler van Waasland-Beveren af te rekenen met heel wat blessureleed, maar kwam toch zo’n 22 keer in actie. Hij deed vier keer de netten trillen en gaf ook één assist. In totaal speelde Faucher 754 minuten in een geel-blauw plunje.

We wensen Jordan nog veel succes toe in zijn verdere carrière.

JORDAN FAUCHER LEAVES THE CLUB

Jordan Faucher is leaving Waasland-Beveren and moves to RE Virton.

Faucher arrived at Waasland-Beveren in August 2020. Coach Nicky Hayen knew the striker from his period with Antwerp. The centre forward suffered a lot of injuries as a player of Waasland-Beveren, but still made 22 appearances. He scored four times and gave one assist. Faucher played a total of 754 minutes in a yellow and blue shirt.

The club wishes Jordan all the best for the future.