Go back

JOE EFFORD VERLAAT DE FREETHIEL

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Joe Efford trekt de deuren van de Freethiel achter zich dicht en gaat aan de slag bij het Schotse Motherwell. De Amerikaan verlaat geel-blauw definitief.

Efford belandde in de zomer van 2020 in Beveren na een sterke periode bij het Griekse Ergotelis. In zijn eerste seizoen voor geel-blauw kwam hij 28 keer in actie. Hij deed twee keer de netten trillen en gaf vijf assists. Dit seizoen mocht Efford al zeventien keer zijn kunnen tonen. Hij kon twee keer een doelpunt vieren en verstuurde vier keer de beslissende pass. In totaal speelde Efford 2252 minuten voor geel-blauw.

We wensen Joe nog veel succes toe in zijn verdere carrière.

Joe Efford leaves the Freethiel and moves to Scottish side Motherwell

Efford arrived in Beveren in the summer of 2020. In his first season, he played in 28 matches. He scored twice and gave five assists. This season Efford made seventeen appearances. He scored another two goals and was able to give four assists. In total Efford played 2252 minutes for the club.

The club wishes Joe all the best for the future.