Go back

FANS OPNIEUW TOEGELATEN + TICKETACTIE -21 JARIGEN + CORONAMAATREGELEN

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Geweldig! We mogen weer opnieuw naar onze vertrouwde Freethiel afzakken! Het overlegcomité besliste immers dat vanaf vrijdag 28 januari supporters terug welkom zijn in de stadions. Het was even afwachten hoe alles precies in zijn werk zal gaan, maar we zijn alvast heel enthousiast om jullie terug te ontvangen!

Zondag 30 januari staat bovendien meteen de topper tegen leider Westerlo op het programma. Met een maximum capaciteit van 70% zijn abonnees zeker van hun plaats. Wie een los ticket wil aanschaffen, kan zich best haasten: OP=OP! Boek nu alvast je tickets via beveren.tickethour.be en schreeuw onze Leeuwen mee naar de overwinning!

-21 JARIGEN GRATIS!

De jeugd heeft de afgelopen maanden al heel wat evenementen moeten missen. Daarom nodigen we zondag alle -21 jarigen uit voor een avondje Freethiel! Zij mogen de wedstrijden tegen Westerlo GRATIS bijwonen.
OPGELET! Je kan je GRATIS ticket enkel ONLINE bemachtigen.

  1. Surf naar beveren.tickethour.be 
  2. Doorloop de verschillende stappen om een ticket aan te schaffen.
  3. Kies voor ‘Actie -21 jarige’
  4. Geniet van de wedstrijd!

CORONAMAATREGELEN

De Freethiel, ook de staantribune, mag opnieuw open met een maximum capaciteit van 70%. Zowel het mondmasker als het Covid Safe Ticket blijven verplicht en er mag enkel gegeten en gedronken worden aan tafels met maximaal zes personen. Er mag nog steeds niet gedronken worden in de tribunes. Bezoekende fans worden tot op heden nog steeds niet toegelaten en zullen de toegang tot het stadion geweigerd worden. Het sluitingsuur tot slot verschuift van 23.00 uur naar middernacht.

10% EXTRA BIJ ELKE HERLAADBEURT IN JANUARI

Bovendien kan je nog steeds profiteren van onze 10% actie. Herlaad in januari je consumptiekaart via de website of de app en ontvang 10% extra! Alle info kan je HIER terugvinden.