Go back

Waasland-Beveren en Roger Stilz beëindigen samenwerking in onderling overleg

Roger Stilz (44) en Waasland-Beveren zijn in onderling overleg overeengekomen om het contract van de sportief directeur te beëindigen, met ingang van 10 november.

“Roger benaderde ons enkele weken geleden en vertelde ons dat hij om familiale redenen wou ingaan op een professionele opportuniteit dichter bij huis.  Als club hebben we uiteraard begrip voor zijn situatie en we hebben dan ook besloten zijn verzoek in te willigen,” zegt CEO Antoine Gobin.

“Ik wil de hele club, de gemeente Beveren, de fans en natuurlijk de staf, coaches en spelers bedanken voor de intensieve en productieve samenwerking,” zegt Stilz, die ervan overtuigd is de structuren gecreëerd te hebben, die de club op korte en middellange termijn zullen helpen bij het behalen van haar doelstellingen.

CEO Antoine Gobin voegt daaraan toe: “De afgelopen maanden hebben we positieve stappen gezet om de club te professionaliseren en te stabiliseren. Ik denk dat Roger ons op het juiste spoor heeft gezet, en we gaan nu verder op de ingeslagen weg om onze doelen als club te bereiken.”

Roger zal de uitwedstrijd bij Westerlo bijwonen en de komende dagen alles in het werk stellen om een vlotte transitie mogelijk te maken.

De club maakt werk van een opvolger die aan het vooropgestelde profiel beantwoordt.