Go back

RE VIRTON – WAASLAND-BEVEREN (26/11): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Morgen treffen onze Leeuwen op de 13e speeldag RE Virton in het Yvan Georgesstadion. Scheidsrechter Michiel De Cuyper fluit om 20.00 uur de wedstrijd op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Nicolas Maszowez en Bryan Bijnens. De vierde official is de heer Klass Clerkx.

RE Virton staat momenteel op een gedeelde laatste plaats in het klassement, maar iedereen herinnert zich nog de wedstrijd van afgelopen vrijdag. Moeskroen was bij aanvang van de vorige speeldag nog de nummer laatst, maar de Henegouwers kwamen na hun overwinning op de Freethiel op gelijke hoogte van Virton te staan in de stand. Het mag dus duidelijk zijn dat RE Virton morgen, net als Moeskroen, allesbehalve een hapklare brok zal zijn. Hoewel onze Leeuwen in hun laatste onderlinge duel op spectaculaire wijze een 0-3 achterstand alsnog konden ombuigen, toonden de Luxemburgers dat ze wel degelijk gevaarlijk uit de hoek kunnen komen.

Selectienieuws

Naast de langdurig geblesseerde Aleksandar Vukotic (adductor) kan coach Marc Schneider geen beroep doen op aanvallers Daniel Maderner (schouder) en Joan Simun Edmundsson (rug). Jordan Faucher moet eveneens geblesseerd forfait geven. Chris Kablan is geschorst. Louis Verstraete (corona) wordt maandag terug op training verwacht. Voor de verplaatsing naar Virton selecteerde de coach onderstaande 19 spelers.

Selectie