Go back

WAASLAND-BEVEREN – RE MOESKROEN (19/11): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Geel-blauw ontvangt morgen (19/11) op de 12e speeldag RE Moeskroen in het eigen Freethielstadion. De wedstrijd start om 20.00 uur en staat onder leiding van Simon Bourdeaud’hui. Hij zal worden bijgestaan door de heren Koen Thijs en Nico Claes. De vierde official is de heer Quentin Pirard.

Moeskroen staat momenteel op de laatste plaats in de stand en telt na 11 speeldagen negen punten. Het kende een moeizame start onder trainer Enzo Scifo. Op 19 oktober nam José Jeunechamps het van hem over. De afgelopen speeldagen werd twee keer op rij gewonnen en ook een keertje gelijk gespeeld. De Henegouwers sprokkelden dus zeven van hun negen punten in de laatste drie wedstrijden. Het wordt interessant om zien of onze Leeuwen deze opmars kunnen stuiten. Bij de vorige confrontatie op de 2e speeldag won geel-blauw overtuigend met 0-4 op Le Canonnier. Benieuwd of ze deze prestatie morgen kunnen herhalen!

Selectienieuws

Aleksandar Vukotic werkt geduldig aan zijn terugkeer. Jordan Faucher is morgen nog niet beschikbaar. Alessandro Albanese was deze week enkele dagen ziek en behoort niet tot de selectie. Louis Verstraete is niet honderd procent, maar geraakt mogelijks wel fit. Leonardo Bertone is hersteld en kon deze week aansluiten bij de groep.

Selectie