Go back

KVC WESTERLO – WAASLAND-BEVEREN (7/11): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Voor de wedstrijd van de 11e speeldag trekken onze Leeuwen zondag naar het Westels Kuipje. De partij start om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens. Hij zal worden bijgestaan door de heren Nick Senecaut en Matthias Massa. De vierde official is de heer Matonga Simonini.

Westerlo maakte tot nu toe een prima indruk. De troepen van Jonas De Roeck staan al geruime tijd op kop in de stand. Ze sprokkelden tot nu toe 23 punten, 7 punten meer dan onze Leeuwen. Op de vorige speeldag verloren de Kemphanen nog maar voor het eerst dit seizoen. Ze wonnen daarentegen al zeven keer en speelden twee keer gelijk. Ook op de Freethiel pakten ze de volle buit, het werd 0-2.

Selectienieuws

Voor de wedstrijd tegen Westerlo kan coach Marc Schneider nog steeds geen beroep doen op Aleksandar Vukotic. Onze boomlange verdediger werkt hard aan zijn terugkeer, maar moet geduldig blijven. Ook Leonardo Bertone (bil) en Jordan Faucher (quadriceps) zijn nog niet beschikbaar. De coach selecteerde voor de partij tegen Westerlo onderstaande 19 spelers.

Selectie