Go back

Aangepaste openingsuren onthaal omwille van coronamaatregelen

Omwille van de huidige coronamaatregelen worden de openingsuren van het onthaal tijdelijk aangepast.

Het onthaal zal in december geopend zijn op maandag en vrijdag, met als uitzondering aanstaande woensdag (1 /12). Die dag is het onthaal in de namiddag extra geopend van 13.30 uur tot 17.00 uur zodat kinderen hun kleurplaat voor de Sinterklaas kleuractie nog kunnen indienen. Kinderen die zelf hun werkje komen afgeven, krijgen meteen een lekker extraatje! Woensdag is overigens de laatste dag waarop kleurplaten ingediend kunnen worden, want donderdag maken we bekend wie aanstaande zaterdag bij de thuiswedstrijd tegen RWD Molenbeek de aftrap zal geven.

Het onthaal zal maandag en vrijdag telkens geopend zijn van 09.00 uur tot 12.30 uur en in de namiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur.