Go back

Info nieuwe maatregelen COVID

Wedstrijden vallen vanaf zaterdag 20 november onder de bepalingen van het ‘COVID SAFE TICKET plus’ (events vanaf 50 personen binnen en 100 personen buiten). Wij roepen als club iedereen op om deze nieuwe maatregelen al vanaf morgen te volgen.

Wat betekent COVID SAFE TICKET plus?

  • Er is geen capaciteitsbeperking.
  • Het CST is en blijft verplicht zoals voorheen.
  • Het mondmasker is opnieuw verplicht, bij aankomst in het stadion, op de tribunes en in de binnenruimtes, vanaf de leeftijd van 10 jaar.

Het mondmasker mag enkel afgezet worden bij het zitten in de horeca-, business- en hospitality-aangelegenheden. Daarnaast is het ook toegestaan om staand het mondmasker even af te zetten om te eten of te drinken.

Samen zorgen we er zo voor dat we veilig open kunnen blijven voor de rest van het seizoen.

Alvast bedankt en tot morgen!