Go back

Kids Kleuractie Sinterklaas

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Heb jij er altijd al van gedroomd om eens de aftrap bij je favoriete club te mogen geven? Dan hebben wij goed nieuws! Doe mee met onze Sinterklaas kleuractie, bezorg ons je ingekleurde kleurplaat en misschien geef jij op zaterdag 4 december wel de aftrap bij de wedstrijd Waasland-Beveren – RWD Molenbeek.

Hoe deelnemen?

 1. Download HIER de kleurplaat.
 2. Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in.
 3. Vul samen met je ouders je naam, je leeftijd en je contactgegevens in.
 4. Bezorg ons je prachtige werkje:
  • Deponeer je tekening in de brievenbus aan de hoofdtribune of laat ze afgeven aan het onthaal
  • Extraatje op woensdagnamiddag:
   Het onthaal zal op woensdag 24 november en woensdag 1 december extra geopend zijn in de namiddag. Elk kind dat zijn of haar tekening op woensdagnamiddag zelf afgeeft aan het onthaal, krijgt meteen een extraatje!

Winnaar

Eén van onze spelers kiest zijn favoriete kleurplaat en bepaalt zo de winnaar. Naast het geven van de aftrap mag de winnaar samen met het ganse gezin de wedstrijd tegen RWD Molenbeek bijwonen in vak B, inclusief fingerfood voor en frietjes na de wedstrijd!


Onthaal extra geopend op woensdagnamiddag

Het onthaal is steeds geopend op maandag, donderdag en vrijdag, in de voormiddag van 9.00 uur tot 12.30 uur en in de namiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Op woensdag 24 november en woensdag 1 december zal het secretariaat ook in de namiddag EXTRA geopend zijn tussen 13.30 en 17.00 uur. Woensdag 1 december is tevens de laatste dag om je kleurplaat te komen afgeven.