Go back

Jonge Leeuwen onderuit tegen RWD Molenbeek

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Na twee opeenvolgende overwinningen hebben onze Jonge Leeuwen nog eens een nederlaag geleden. Op verplaatsing bij RWD Molenbeek ging geel-blauw onderuit met 2-1.

De Jonge Leeuwen kenden in Brussel een moeilijke eerste helft. Er werden te weinig voetballende oplossingen gezocht of gevonden. Ook in de duels werden onze youngsters vaak afgetroefd door de Brusselaars. Bij de rust keek geel-blauw dan ook al aan tegen een 2-0 achterstand na een combinatie door het centrum en een omschakelingsmoment na een eigen vrije trap.

In de tweede helft gingen onze Jonge Leeuwen op zoek naar de aansluitingstreffer, maar die viel uiteindelijk veel te laat. Pas in de 90e minuut kon Kemo Soumahoro de 2-1 scoren op aangeven van Elliot Cranshoff. Veel extra tijd werd er niet over gespeeld, dus een echt slotoffensief zat er dan ook niet meer in.

Volgende week maandag nemen onze Jonge Leeuwen het in ’t Kuipje om 20.00 uur op tegen Westerlo.

Opstelling Waasland-Beveren:
Lathouwers, Knollenburg, Van Osselaer, Traoré, Davis (60’ Cranshoff), Talal (46’ De Geyndt), Soumahoro, De Mey (46’ De Schepper), De Oliveira (80’ De Weerd), Albanese, Van Camp (75’ Okumu)