Go back

Afterwork @ de Freethiel (26/11)

Tekst: Valy Van de Merlen & Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Waasland-Beveren organiseert op vrijdag 26 november voor het eerst “Afterwork @ de Freethiel”. Zin om na een pittige werkweek je zinnen te verzetten bij fijne beats, een hapje en een drankje? Perfect! Noteer dan alvast 26 november in je agenda.

We ontvangen iedereen vanaf 18.00 in de businessizaal van de hoofdtribune. De chef voorziet enkele lekkere hapjes terwijl stadion-DJ Cloudgrinder de eerste beats voorziet. Vanaf kwart voor tien barst het feest echt los, want dan ontvangen we een special guest die voor de nodige extra sfeer zal zorgen. Om kwart over tien neemt onze tweede DJ van de avond, de bekende Beverse Afterwork-DJ Sven Van Hese, het over om er nog een schitterende feestavond van te maken.

De inkomprijs bedraagt €5. Naast het inkomticket zijn in deze prijs ook een glaasje cava of fruitsap en drie hapjes van onze chef inbegrepen. Je kan via onderstaand formulier alvast je tickets aanvragen. Wil je je avondje nog wat exclusiever maken, dan kan je voor €50 een statafeltje (max. 8p) reserveren. Bij een tafel voorzien we ofwel twee flessen bubbels, ofwel een fles gin met Fever-Tree tonic. Bovendien krijg je bij reservatie van een tafeltje toegang tot onze VIP-zone!

Tafeltjes kunnen enkel op voorhand gereserveerd worden via onderstaand inschrijvingsformulier. Al zin gekregen in een avondje “Afterwork @ de Freethiel”? Aarzel niet en reserveer alvast je tafeltje!

Opgelet! Net als bij alle wedstrijden heeft u voor dit event ook een Covid Safe Certificaat nodig.