Go back

WAASLAND-BEVEREN – LOMMEL SK (24/10): PRAKTISCHE INFO + PROGRAMMA

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Zondag (24/10) ontvangen we Lommel SK in het eigen Freethielstadion. De wedstrijd start om 20.00 uur. Het belooft een interessante voetbalavond te worden, want onze Leeuwen staan momenteel met 13 punten op gelijke hoogte van Lommel in het klassement. Ex-speler Jonathan Rowell zal zondag de wedstrijd symbolisch op gang trappen. Hij speelde van 2011 top 2015 voor de club en was bijzonder populair bij de fans. De komende thuiswedstrijden zullen bovendien meerdere oud-spelers uitgenodigd worden om de aftrap te geven. Het belooft overigens erg gezellig te worden op de Freethiel, want onder het motto “Beveren verenigt” zullen zo’n 60 verenigingen aanwezig zijn in het stadion! We roepen nog steeds op om op tijd te komen zodat niemand door de driedubbele controle (ID-kaart, Covid Safe Ticket, ticket / abo) de aftrap hoeft te missen.

Extra animatie fanzone Meerminnendam

De fanzone aan de kant van de Meerminnendam is volop in ontwikkeling. Na fase 1 (plaatsing doek aan de achterkant van tribune F) wilden we in fase 2 nu ook graag het comfort van de fans verhogen door de hele zone te verharden. Fase 2 werd afgerond en dat mag alvast gevierd worden. Vanaf 19.00 uur zal de mobiele act “Little Dixie” iedereen verwelkomen. Bovendien voorzien we een extra tapwagen en foodtruck. Passeer zeker ook eens bij onze mascotte om een smakelijk cadeautje in ontvangst te nemen.

Fase 2 is niet het eindpunt in de ontwikkeling van onze fanzone. In 2022 zal de zone verder afgewerkt worden en een grote stap voorwaarts betekenen voor de fanbeleving rondom het stadion.

Sfeer na de wedstrijd

Na de wedstrijd zal DJ Cloudgrinder in café E het beste van zichzelf geven. Sfeer en beats gegarandeerd! Wie na het laatste fluitsignaal nog wat langer over de wedstrijd wil nakaarten, kan ook afzakken naar onze businesszaal. Mathias Baeyens en Koen Gorrebeeck, beter bekend als “Deejays Koma”, zullen hier meteen na de wedstrijd voor extra sfeer zorgen.

Veelgestelde vragen

We verzamelden de meest gestelde vragen op deze pagina. Alle info rond het covid safe certificaat kan je eveneens hier terugvinden.

Tickets

We luisterden naar jullie opmerkingen ivm de ticketprijzen. Vanaf nu bieden we kindertickets (jonger dan of 21 jaar) aan voordeeltarief aan voor alle vakken. Opgelet! Voordeeltickets zijn enkel beschikbaar in voorverkoop. Verlies geen tijd aan de loketten en koop je tickets op voorhand aan. Surf naar beveren.tickethour.be