Go back

WAASLAND-BEVEREN – LOMMEL SK (24/10): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Lorenzo Vicencio & Belga Image

Onze Leeuwen ontvangen morgen Lommel SK in het eigen Freethielstadion. Scheidsrechter Quentin Pirard fluit om 20.00 uur de wedstrijd op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Koen Thijs en Lennert Jans. De vierde official is de heer Arno Cornelis.

Waasland-Beveren en Lommel tellen op dit moment exact evenveel punten in het klassement. Met dertien punten staan ze samen op een gedeelde tweede plaats, op 7 punten van leider Westerlo. Op de openingsspeeldag kwam geel-blauw tot twee maal toe op achterstand, maar Daniel Maderner kon in het absolute slot van de wedstrijd alsnog de 2-3 tegen de touwen knallen. Benieuwd of onze Leeuwen morgen opnieuw de drie punten kunnen pakken!

Selectienieuws

Coach Marc Schneider kon deze week trainen met een zo goed als voltallige, fitte spelerskern. Louis Verstraete moet morgen geschorst toekijken. Vukotic revalideert verder en ook Kevin Hoggas moet wegens ziekte afhaken. Verdedigers Brendan Schoonbaert (schorsing) en ook Jenthe Mertens (knie) zijn er wél opnieuw bij.

Selectie