Go back

KMSK DEINZE – WAASLAND-BEVEREN (15/10): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Lorenzo Vicencio & Belga Image

Na de spectaculaire thuiswedstrijd tegen Virton trekken onze Leeuwen nu richting het Burgemeester Van De Wiele stadion om KMSK Deinze te bekampen. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Brent Staessens de partij op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Brecht Devriese en Michele Seeldrayers. De vierde official is de heer Bert Verbeke.

Deinze startte sterk aan de competitie met een gelijkspel bij Lierse K. gevolgd door een overwinning op de Freethiel. De nederlaag tegen RWDM op de vorige speeldag was nog maar de eerste verliespartij van het seizoen. De seizoensstart van Deinze wordt daarnaast vooral gekenmerkt door de vele gelijke spelen. Oranje-zwart speelde dit seizoen op zeven wedstrijden maar liefst vier keer gelijk.

Selectienieuws

Marc Schneider kan naast de langdurig geblesseerde Aleksandar Vukotic (adductoren) ook geen beroep doen op verdedigers Michael Davis (adductoren) en Brendan Schoonbaert (schorsing). Jenthe Mertens is verlost van zijn blessure, maar mist nog ritme. Daarnaast zijn ook Jordan Faucher (lies) en Alessandro Albanese (achillespees) niet beschikbaar. Jur Schryvers keert terug uit schorsing. Ardile Traoré is voor het eerst opgenomen in de selectie.

Selectie