Go back

“Beveren verenigt” op zondag 24 oktober in het Freethielstadion

Tekst: Valy Van de Merlen & Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

“Beveren verenigt” op zondag 24 oktober in het Freethielstadion!

Op zondag 24 oktober ontvangt geel-blauw Lommel SK in het eigen Freethielstadion. Aangevuurd door een vol stadion kunnen onze Leeuwen altijd dat tikkeltje meer en tegen Lommel willen we de Freethiel nog eens als vanouds laten daveren. Daarom nodigt W-B onder het motto “Beveren verenigt” alle leden van Beverse verenigingen en omstreken uit om de wedstrijd tegen Lommel gratis bij te wonen. Leden van sport-, (jeugd-) verenigingen en jeugdbewegingen zijn die dag meer dan welkom. Ook familieleden kunnen de wedstrijd voor amper 5 euro bijwonen. Geweldig toch?

Er kan gekozen worden voor zitplaatsen of voor staanplaatsen in het sfeervak (tribune E). Hou er wel rekening mee dat elke bezoeker vanaf 12 jaar in het bezit moet zijn van een COVID SAFE CERTIFICAAT. Alle info hierrond kan je op deze pagina terugvinden. De wedstrijd wordt om 20.00 uur op gang geblazen, maar op tijd komen is de boodschap.

Tickets kunnen aangevraagd worden tot en met donderdag 21 oktober (22.00 uur). De inkomkaarten kunnen ten laatste op vrijdag 22 oktober afgehaald worden. Het is niet mogelijk om de tickets op de wedstrijddag zelf op te halen.

Hoe tickets aanvragen?

We raden elke vereniging aan om eerst de leden te raadplegen zodat de aanvraag nadien vlot kan verlopen. Het is niet de bedoeling dat leden zichzelf individueel inschrijven. Elke vereniging kiest een contactpersoon die de aanvraag op zich neemt.

  1. Schrijf je vereniging in via het onderstaande invulformulier. De contactpersoon krijgt in zijn mailbox meteen een bevestiging van de aanvraag en ontvangt in bijlage ook een ledenlijst.
  2. Vervolledig je aanvraag door ons de ingevulde ledenlijst terug te bezorgen.
  3. De contactpersoon ontvangt een mail wanneer de tickets aan het onthaal van de Freethiel klaarliggen. Belangrijk: de tickets kunnen ten laatste op vrijdag 22 oktober afgehaald worden.
  4. Eén van de leden haalt de kaarten op en betaalt meteen ook de tickets voor familieleden. Opgelet! Betalingen kunnen enkel gebeuren met Bancontact.