Go back

Welkom op de Freethiel, Nihad Mujakić!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Lorenzo Vicencio

Nihad Mujakić komt Waasland-Beveren versterken. De Bosnische linksvoetige verdediger wordt een jaar geleend van KV Kortrijk. Hij zal aantreden met het nummer vijf bij geel-blauw.

Mujakić werd in het seizoen 2018-2019 door KV Kortrijk geleend van FK Sarajevo. Na de huurperiode besliste KVK om hem definitief over te nemen. In het seizoen 2019-2020 werd hij een jaar uitgeleend aan het Kroatische Hajduk Split. Hij speelde 17 competitiewedstrijden voor de Kroatische eersteklasser én twee Europa Leaguewedstrijden.

Sportief directeur Roger Stilz: “We zijn heel blij dat Nihad ons komt versterken. We waren op zoek naar zijn profiel en zijn overtuigd van zijn fysieke sterkte, mentaliteit en winning spirit. Ik wil KV Kortrijk graag bedanken voor hun vertrouwelijke gesprekken.”

Nihad Mujakić: “Ik ben erg blij om hier te zijn. Ik ga mijn best doen om de trainersstaf, mensen van de club en de supporters te overtuigen van mijn waarde. Ik kijk enorm uit naar de competitiestart komende zondag.”

Welkom op de Freethiel, Nihad!