Go back

Welkom Chanty! Bedankt Eddy, Josette en Louis!

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio & Bart Foubert

We verwelkomen Chanty Vermeiren als nieuw personeelslid. Chanty zal de functie van office manager op zich nemen en het loket in de inkomhal bemannen. Daarnaast wordt ze een versterking voor de administratieve kant van het operationele luik van de club. Tegelijkertijd willen we Louis, Josette en Eddy bedanken voor hun jarenlange inzet. Louis was 20 jaar betrokken bij de jeugd en het belofte-elftal in verschillende functies. Hij reed jarenlang onder meer kinderen van en naar de training. Op die manier kwam ook zijn vrouw Josette in contact met de club. Josette en Eddy stonden op hun beurt gedurende een lange tijd in voor het onthaal en de ticketing op de Freethiel.

Bedankt Eddy, Josette en Louis voor jullie jarenlange inzet! We hopen jullie nog vaak op de Freethiel te mogen begroeten!