Go back

Opnieuw naar de Freethiel! Wat moet ik weten?

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Lorenzo Vicencio

Om zondag de wedstrijd tegen SK Deinze bij te wonen moet je niet alleen in het bezit zijn van een ticket, maar ook van het COVID-CERTIFICAAT. Via onderstaande flowchart kan je snel zien of je de wedstrijd tegen Deinze kan bijwonen.

Het certificaat krijg je als je reeds volledig gevaccineerd bent (en dit minimum 14 dagen geleden is) of indien je een PCR-test laat afnemen in een officieel testcentrum (max. 48 uur voor aanvang van de wedstrijd). Hoe je aan het Covid Safe Certificaat komt, kan je hier lezen. Het heeft geen zin zonder certificaat af te zakken, want de toegang zal u helaas geweigerd worden.

WANNEER MOET IK ZONDAG OP DE FREETHIEL ZIJN?

Om files tegen te gaan, wordt er gevraagd zo vroeg mogelijk naar het stadion af te zakken. Aangezien er 3 controles moeten gebeuren (identiteit + COVID SAFE CERTIFICAAT + ticket/abo-controle) kan het wel even duren voor je binnen bent. Voor het verlaten na de match zijn geen tijdsloten voorzien. Dit zijn de voorziene uren:

IN
PERS 1u30 voor de match 18.30 uur
BUSINESS Presidents diner 2u30 voor de match 17.30 uur
BUSINESS Lounge 1u00 voor de match 19.00 uur
SKYBOXEN 2u00 voor de match 18.00 uur
Tribune A 1u00 voor de match 19.00 uur
Tribune B 1u00 voor de match 19.00 uur
Tribune C 1u00 voor de match 19.00 uur
Tribune F, G, H 1u00 voor de match 19.00 uur
Tribune E: los ticket 2u00 voor de match 18.00 uur
Tribune E: Abonnee 1u00 voor de match 19.00 uur

 

FREETHIEL VOLLEDIG CASHLESS

Vanaf dit seizoen is cash geld niet meer nodig op de Freethiel. In het stadion betaal je namelijk aan elk drankpunt of foodstand met je abonnement of consumptiekaart. Betalen wordt niet alleen super gemakkelijk, maar vooral hygiënisch!

LAAD THUIS JE KAART OP

Betalen in het stadion wordt supereenvoudig met je drankkaart. Laad je kaart dus zoveel mogelijk op voorhand op via de website, zo kan je meteen genieten van je drankje op de tribune zonder aanschuiven aan de oplaadpunten. Met de gloednieuwe app van StarNet kan je vanop je plaats je drankkaart met je smartphone opladen. Opladen aan oplaadpunten kan nog steeds, maar enkel via bancontact!

DOWNLOAD DE APP VAN STARNET

De app van StarNet is volledig gratis en kan u downloaden via de Google Play Store (hier) of de App Store (hier). In deze app dient u  een gebruikersaccount aan te maken. Vervolgens kunt u uw abonnementsnummer toevoegen.

Het voordeel van deze app is dat u op elk moment uw saldo kan checken of opwaarderen indien nodig. Handig als je morgen vanop je plaats een pintje wil bestellen. Met deze app is het ook mogelijk om meerdere drankkaarten via één bankrekening te beheren. Handig als je met je gezin of bubbel naar de voetbal komt kijken.

ABO NOG NIET ONTVANGEN?

Heb je uw abonnement nog niet ontvangen per post? Kom op één van onderstaande momenten naar het onthaal en krijg voor de eerste wedstrijd een gratis toegangsbewijs.

Opgelet: als je abonnement daarna alsnog zou toekomen, is het uiteraard voor deze wedstrijd geblokkeerd.

* Vrijdag 20/08 van 9.00 uur tot 12.30 uur en vanaf 13.30 tot 17.00 uur
* Zaterdag 21/08 van 9.00 uur tot 12.00 uur