Go back

Fandag: antwoorden op de meest gestelde vragen

Morgen vindt de fandag 2021 plaats in en rond onze vertrouwde Freethiel. We bundelen voor jullie de meest gestelde vragen, zodat deze dag vlot kan verlopen!

Waar moet ik mij aanmelden?
Elke supporter dient zich aan te melden bij ingang 1 van het Stadionplein. Deze ingang is bereikbaar via de Lindenlaan. Registratie op voorhand is niet verplicht om het evenementenplein te betreden en kan nog steeds ter plaatse.

Moet ik een ticket hebben om de wedstrijd bij te wonen?
Ja! Supporters die de wedstrijd tegen Cambuur willen bijwonen, ontvangen meteen hun ticket na aanmelding aan de ingang. Wie geregistreerd en tijdig aanwezig is, is zeker van zijn ticket. De anderen kunnen er nog eentje krijgen zolang de voorraad strekt.

Kan ik de wedstrijd bijwonen als ik mij niet op voorhand heb geregistreerd?
Kom op tijd, want bijna alle tickets zijn de deur uit! Zolang er tickets zijn, zal het mogelijk zijn om je ter plaatse te registreren en een ticket in ontvangst te nemen.

Waar kan ik parkeren?
We raden iedereen aan om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar de fandag af te zakken. De hoofdparking zal de hele dag afgesloten zijn. Vrij parkeren kan op parking Bosdam (ingang 3) of de parking van het oude zwembad.

Kan ik ook enkel voor of na de wedstrijd afzakken naar het Stadionplein?
Ja, dat kan! U bent meer dan welkom! Er is een kinderdorp, muzikale randanimatie, fanshop… kortom veel meer dan enkel een voetbalmatch!

Waar mag ik plaatsnemen?
Plaatsaanduiders zullen aanwijzen waar je bubbel mag plaatsnemen in de hoofdtribune. Vroeg zijn is de boodschap, want de beste plaatsen zullen eerst verdeeld worden. De weersvoorspellingen wijzen op wisselvallig weer. Wil je bij een eventuele regenbui zeker droog blijven, neem dan vanaf 12.45 uur je plaats in op de hoofdtribune! Tijdens de match mag er niet van plaats verwisseld worden. Elke bubbel van maximum 8 personen moet minstens 1,5 meter afstand houden. De wedstrijd begint uiterlijk om 14.30 uur, maar wordt voorafgegaan door een voorstelling van spelers en trainers én een dubbelinterview met de coach en sportief directeur. Deze voorstelling start rond 13.00u. We rekenen op onze 12e man om de spelers en trainersstaf een warme ontvangst te geven!

Waar kan ik terecht voor een drankje tijdens de match?
Op de parking kan je doorlopend aan de bar iets drinken. Tijdens de match is het anders: vanaf 13.00 uur zal het A-café en de businessbar geopend worden om een frisse pint of een ander drankje op te halen. Let op! Het is niet mogelijk om na het betreden van het stadion terug te keren naar het Stadionplein om eten en drinken te halen.

Hoe kan ik betalen?
Bespaar jezelf een nodeloze kost en breng je abonnement mee! Nog geen abonnement (ontvangen)? Geen probleem: ook je oude abonnement werkt nog als consumptiekaart. Ook de consumptiekaarten van vorige seizoenen zijn nog steeds geldig. Niks van dit alles? Ook geen probleem: u kan aan elk oplaadpunt een consumptiekaart kopen voor 1 euro.

Moet ik steeds een mondmasker dragen?
Een mondmasker is verplicht bij alle verplaatsingen op het Stadionplein en in het Freethielstadion, maar mag afgenomen worden wanneer je neerzit. Roken is in alle stadions sinds dit seizoen verboden.

We wensen iedereen een fantastische fandag toe!