Go back

Fandag: timing + praktische info

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio & Valy Van de Merlen

Zaterdag 7 augustus heten we jullie allemaal van harte welkom in en rond onze vertrouwde Freethiel. Het belooft een geweldige dag te worden met heel wat activiteiten!

Om 10.00 uur gaat de dag van start op het Stadionplein en kunnen de kleinsten al meteen terecht in het kinderdorp. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur openen we ook meteen de deuren voor een blik achter de schermen van het Freethielstadion. In het gezelschap van uw bubbel kan u een interactieve wandeling maken doorheen het hoofdgebouw. U komt op plaatsen waar u misschien nog nooit kwam en kan via QR-codes geluidsfragmenten beluisteren met weetjes over het stadion en de club. Voor en na de galawedstrijd tegen SC Cambuur kunnen groot en klein terecht bij de grimestand. De fanshop met onder meer een outlet van oude wedstrijdshirts zal de hele dag geopend zijn! Tussendoor kan u uiteraard genieten van een drankje en een snelle hap.

Vanaf 13.00 uur verhuist de fandag naar het Freethielstadion. Per bubbel zal u een plaats aangewezen krijgen. Voorafgaand aan de partij tegen SC Cambuur wordt de spelerskern voorgesteld en vindt een dubbelinterview met de coach en sportief directeur plaats.

Na de match kan u terug terecht op het Stadionplein waar opnieuw heel wat te beleven valt. Daag in een beach game een A-kernspeler uit tijdens een ludieke challenge en ga nadien op handtekeningenjacht! De muziek wordt ondertussen verzorgd door de band “De vierkante meter” en enkele DJ’s, terwijl clown Poefie de allerkleinsten animeert. De fandag eindigt omstreeks 21.00 uur.

We hopen alvast iedereen met een hart voor geel-blauw te mogen verwelkomen!

Praktisch

De toegang tot de fandag én de wedstrijd is dit jaar GRATIS voor alle supporters en sympathisanten! Gelet op de nog steeds geldende coronamaatregelen is het verplicht jezelf en je bubbel te registreren. Een bubbel kan uit maximaal acht personen bestaan. Enkel de hoofdtribune zal geopend zijn, dus snel zijn is de boodschap! Vol = vol! Schrijf je bubbel dus nu al in! Klik HIER!

Betalen kan makkelijk, snel en hygiënisch met je comsumptiekaart. Je hebt op de fandag dus geen cash geld nodig!

Waar en wanneer?

We raden iedereen aan om zoveel mogelijk met de fiets naar de fandag af te zakken. Het Stadionplein is bereikbaar via ingang 1 langs de Lindenlaan. De hoofdparking zal de hele dag afgesloten zijn. Vrij parkeren kan op parking Bosdam (ingang 3) of de parking van het oude zwembad.