Go back

Ticketprijzen: prijzen dagtickets bekend

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Waasland-Beveren werkt voor het seizoen 2021-2022 met vaste ticketprijzen. Deze prijzen zullen gelden voor alle thuiswedstrijden, op uitzondering van wedstrijden in de bekercompetitie.

Op de ticketpagina kan u de verschillende prijzen per vak terugvinden. Het algemene kindertarief wordt vervangen door een U21-jongvolwasseneticket voor tribune E. Voor amper € 5 kunnen jongeren een partij van onze Leeuwen bijwonen in de meest sfeervolle tribune van onze Freethiel!

De abonnementsprijzen werden eerder al bekendgemaakt. Als u regelmatig een wedstrijd op de Freethiel bijwoont, is de aanschaf van een abonnement erg voordelig! Zelfs als u meerdere wedstrijden noodgedwongen moet missen, blijft een abonnement zeer aantrekkelijk! De abonnementsprijzen kan u op deze pagina raadplegen. Bovendien zullen abonnees altijd voorrang krijgen bij capaciteitsproblemen indien verstrengde coronamaatregelen van kracht zijn.

Tickets en abonnementen kunnen aangekocht worden via https://beveren.tickethour.be/ In afwachting van gewijzigde coronamaatregelen is de aanschaf van dagtickets voor de eerste thuiswedstrijd tegen KMSK Deinze voorlopig nog niet mogelijk. Zodra deze maatregelen bekend zijn, zullen we hierover communiceren.

Betalen in het stadion kan makkelijk, snel en hygiënisch met je comsumptiekaart. Bij een avondje Freethiel heb je dus geen cash geld meer nodig!

Let op: Vanaf dit seizoen kan je op wedstrijddagen aan het loket enkel tickets kopen aan het volwassentarief. Maak het jezelf dus makkelijk, vermijd wachtrijen en koop je ticket online aan!