Go back

Koop nu je abo en win een e-bike!

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: hellovelo.be

De abonnementenverkoop voor het nieuwe seizoen is nog maar amper drie weken bezig en toch hebben we al goed nieuws te melden! Zo overschrijden we, twee maanden voor de competitiestart, bijna de kaap van 1000 abonnementen. Al die vroege beslissers willen we bedanken.

Daarom besloten we om een prijs te verloten als dank voor jullie enthousiasme. In samenwerking met Hello Vélo verloten we een e-bike ter waarde van €2.199 (incl. BTW) onder de eerste 1000 abonnees! Hello Vélo, uit Sint-Niklaas, is de e-bike expert in de regio met ruim 200 e-bikes in voorraad.Met de zomer in zicht kan je zeker eens een kijkje nemen tijdens het opendeurweekend op 19 & 20 juni.

Voel jij ook die frisse wind door de club waaien? Aarzel niet langer en koop nu je abonnement voor komend seizoen (of verleng gratis!) en maak meteen ook kans op deze e-bike. Snel zijn is de boodschap!

NOG GEEN ABO?

Om onze Leeuwen aan het werk te zien is de aankoop van je abonnement absoluut een must. Voor amper €35 kunnen jongeren al een abonnement kopen voor vak E. Met een gewoon abonnement (€80) op de E-tribune betaal je nog geen zes euro per match. Dat is een pak voordeliger ten opzichte van losse tickets!

Maak vanop de eerste rij alle wedstrijden van Waasland-Beveren mee en laat de Freethiel daveren als vanouds!