Go back

Johan Verelst fulltime videoanalist W-B

Tekst: Martijn De Jonge - Foto: Lorenzo Vicencio

Videoanalist Johan Verelst gaat voltijds aan de slag op de Freethiel. Johan vervoegde reeds bij aanvang van het seizoen 2019-2020 de technische staf van Waasland-Beveren, aanvankelijk met een halftijdse opdracht. Johan is al jarenlang actief voor geel en blauw. Voorheen was hij reeds actief als jeugdtrainer, hoofd talentscouts en videoanalist bij de jeugdwerking van Waasland-Beveren. Met zes voltijdse trainers zorgt de sportieve leiding voor een optimale leiding voor de A-kern van geel-blauw.

Sportief directeur Roger Stilz legt uit: “Johan kent Beveren en zijn job perfect. Hij investeerde de afgelopen jaren heel veel in zichzelf. Hij is intelligent en in de mogelijkheid om onze videoanalyses naar een nieuw, hoger niveau te tillen. De club blijft vooruitgaan: we willen ook investeren in de verschillende departementen rond de ploeg, niet enkel in de ploeg. Nieuwe technologieën zijn belangrijk voor ons, Johan is daar de geknipte persoon voor.”

Johan Verelst kijkt uit naar het nieuwe hoofdstuk met de club: “Ik wil Roger bedanken voor deze mooie kans, ik ben blij dat de club blijft investeren in en innoveren met nieuwe technologie. Waasland-Beveren heeft het doel om te blijven groeien in de toekomst en ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dat project.”