Go back

Ivan Bravo vervoegt Waasland-Beverenproject

tekst: Martijn De Jonge | afbeelding: Belga Image

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de heer Bravo, een ervaren senior football executive, een leidende rol op zich zal nemen in de algemene toekomstige strategie van de club.

Hij zal samenwerken met de investeringsgroep van de club en daarnaast met de CEO, Antoine Gobin, de sportief directeur, Roger Stilz en met hoofdtrainer Marc Schneider. Samen zullen ze de nieuwe fundamenten leggen voor een nieuw, ambitieus tijdperk binnen de club.

Bij zijn aankomst wou de heer Bravo alvast het volgende kwijt: “Ik ben verheugd om me bij mijn goede vrienden van Bolt Football te voegen en deze uitdaging aan te gaan. Waasland-Beveren te herwaarderen als een eersteklasseclub, gerespecteerd, ambitieus en verbonden met de gemeenschap, de fans en de zakenpartners.”

Antoine Gobin, CEO van Waasland-Beveren, verklaart: “We zijn verheugd dat Ivan Bravo ons project komt versterken. Zowel Roger als ik zijn enthousiast om met hem samen te werken terwijl we ons samen voorbereiden op het nieuwe seizoen. De komst van de heer Bravo getuigt van het engagement van de investeringsgroep ten opzichte van Waasland-Beveren en het geloof in een mooie toekomst.”