Go back

YOU ARE BEVEREN: Verleng gratis je abonnement!

Afgelopen weken waren nodig om de teleurstelling en frustratie te laten bezinken. Voor iedereen in en rond de club. In de ontlading na OHL, de aanmoedigingen in de Boerenstraat en de teleurstelling na de barragematchen voelden we vooral clubliefde. We misten alleen het sportief orgelpunt. Na een seizoen in een leeg stadion beseft iedereen meer dan ooit dat voetbal zonder supporters heel leeg aanvoelt.
Er zijn al veel spelers, trainers gekomen en gegaan. Maar jullie stonden er steeds. YOU ARE BEVEREN.

Een nieuwe, frisse start.

Het wordt tijd om dit achter ons te laten en onze rug te rechten. De Freethiel verdient zijn plaats op het hoogste niveau en samen gaan we er alles aan doen om dit doel te bereiken!

Na een nieuwe sportieve staf, een nieuwe medische staf en de aankondiging van de aanleg van een nieuw trainingsveld, is het nu tijd voor onze abonnementencampagne. Hierbij wouden we voor iedereen iets terugdoen, in het bijzonder voor de supporters die in het afgelopen seizoen toch een abonnement hadden en maar enkele matchen konden komen: jullie verlengen gratis voor komend seizoen. Voor alle andere supporters trekken we de prijzen sterk naar beneden om jullie opnieuw te mogen verwelkomen.

Samen kunnen we de Freethiel opnieuw doen daveren. Een fantastisch geel-blauw legioen dat als één man achter de ploeg staat en vurig zijn spelers aanmoedigt, elke week opnieuw.

Concrete info

Alle supporters van Waasland-Beveren die afgelopen seizoen een abonnement kochten, krijgen gratis een nieuw exemplaar voor komend seizoen. (De belofte van 5% korting per gemiste match die beloofd werd, wordt zo dus overtroffen). Gezien de coronamaatregelen nog steeds van kracht zijn, kan die verlenging enkel online gebeuren. Onze medewerkers staan klaar om iedereen hulp te bieden bij het digitaal verlengen.

Ook supporters die afgelopen seizoen geen abonnement kochten, kunnen dat vanaf nu doen. Voor hen gelden nieuwe, sterk verlaagde prijzen. Zo kan je in de staantribune een heel seizoen voor onze Leeuwen supporteren aan slechts €80. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan betaal je slechts €35. Alles met als doel terug een volle Freethiel.

Familietribune

De familietribune verhuist van tribune 1 naar tribune 3. Vroeger ging vak A als familietribune door het leven, nu worden de vakken F en H omgetoverd tot familietribune. Daar is het kleiner, gezelliger en bovendien is ze steeds te zien op televisie. Een familie-abonnement kost €155, aan die prijs kunnen één volwassene en twee kinderen een volledig seizoen naar de Freethiel komen.

Beperkte capaciteit

Momenteel is het nog koffiedik kijken omtrent de toegestane capaciteit van de Freethiel bij de start van de competitie. Daarom geldt het first come, first serve-principe. De supporters die als eerste hun abonnementen aankopen of gratis verlengen, zullen dan ook als eerste de mogelijkheid krijgen om de wedstrijden bij te wonen. Er gelden dan ook geen voorrangsperiodes, om de snelle beslissers te belonen voor hun steun.

Indien corona opnieuw toeslaat en het stadion wordt afgesloten, geldt opnieuw de regel van 5% korting op hun volgend abonnement, met een maximum van 10 wedstrijden. Maar laat ons hopen dat dit niet meer nodig is.

Samen met onze supporters nemen we een nieuwe start. We are Beveren!