Go back

WAASLAND-BEVEREN STEEKT HORECA EEN HART EEN ONDER DE RIEM

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Lorenzo Vicencio

Na maanden van verplichte sluiting mogen morgen, 8 mei, eindelijk de horecazaken opnieuw hun terrassen openen. De verplichte sluiting bracht voor heel wat cafés, bars en restaurants de nodige financiële problemen met zich mee.

Aangezien 8 mei ook een levensbelangrijke dag is voor de club met de terugwedstrijd van de barragematchen, wou de club toch iets in elkaar steken.

In samenwerking met AB InBev en de supportersfederatie ging geel-blauw op zoek naar een oplossing om de clublokalen van onze supportersclubs een hart onder de riem te steken. In totaal krijgen tien supporterscafés voor de opening een gratis vat (50 liter) van Waasland-Beveren, aangeboden om te gebruiken bij de heropening.

CEO Antoine Gobin: “Niets doen zit niet in ons geel-blauw bloed. Met dit initiatief willen we horeca-uitbaters steunen en doen voelen dat ze er niet alleen voor staan. Met de opbrengst van dit vat hopen we de cafébazen alvast een mooie opstart te kunnen schenken tijdens het heropeningsweekend van de horeca.”

Gisteren werden alvast de eerste vaten geleverd aan café De Kruk, ‘t Sportlokaal te Vrasene en café Sirius aan het station van Beveren.

Foto Café Sirius