Go back

W-B neemt afscheid van Nicky Hayen en Patrick Van Kets

tekst: Martijn De Jonge | foto: BelgaImage

Waasland-Beveren besliste om niet verder te gaan met hoofdtrainer Nicky Hayen en assistent-trainer Patrick Van Kets volgend seizoen. Beide trainers startten bij de club aan het begin van het afgelopen seizoen.

Sportief directeur Roger Stilz: “We willen Nicky en Patrick van harte bedanken voor de inzet en kracht die ze iedere dag in hun rol legden. We wensen hen in de toekomst, zowel op sportief als persoonlijk vlak, het allerbeste toe. We realiseerden ons de afgelopen dagen dat een frisse start voor het komende seizoen noodzakelijk is. De komende dagen zullen we aankondigen hoe de technische staf er zal uitzien voor het seizoen 2021-2022.”

Waasland-Beveren wil Nicky en Patrick bedanken voor de fijne samenwerking en inzet. Veel succes in de toekomst!