Go back

SCHREEUW ONZE LEEUWEN NAAR HET BEHOUD!

Tekst: Bart Foubert | Foto: Belga Image

Zaterdag is het D-Day! De tweede wedstrijd van de barrages tegen RFC Seraing wordt er eentje op leven of dood voor onze Leeuwen, de allerlaatste kans op het behoud in eerste klasse.

Nu de deuren van de Freethiel helaas gesloten blijven, zocht de club in samenwerking met het gemeentebestuur naar een oplossing om alsnog onze spelers te kunnen aanmoedigen. Jullie enthousiasme geeft hen ongetwijfeld een boost aan energie en vertrouwen!

Daarom willen wij jullie oproepen om met zoveel mogelijk supporters af te zakken naar de Boerenstraat (zie plannetje) om 18.00 uur om een erehaag te vormen voor de spelers. Zij zullen rond 18.30 uur met de bus via die route naar het stadion afzakken en langs jullie aanmoedigingen rijden. Breng dus massaal vlaggen, sjaals, shirts en spandoeken mee om ervoor te zorgen dat de volledige straat geel-blauw kleurt. Zo kunnen we samen onze jongens naar de overwinning schreeuwen, want Leeuwen strijden samen!

*Klik op onderstaande afbeelding om in te zoomen.

We vragen met aandrang aan de supporters om een mondmasker te dragen, 1,5 meter afstand te houden en enkel in de voorziene zone te staan! Op die manier kunnen we de veiligheid van iedereen garanderen. Voetbal is een feest voor iedereen, dat willen wij graag zo houden. Het is zoals steeds ook ten strengste verboden om pyrotechnisch materiaal, zoals Bengaals vuur, te gebruiken. Denk aan de kinderen in de omgeving!