Go back

Daan Heymans gaat nieuw avontuur aan

tekst: Martijn De Jonge | foto: BelgaImage

Waasland-Beveren neemt afscheid van Daan Heymans. De Belgische middenvelder is einde contract en verkiest een nieuw avontuur. Heymans kwam in 2018 naar Beveren en brak vooral dit seizoen door met negen doelpunten en vier assists. Het contract van Heymans liep af aan het einde van dit seizoen en beide partijen vonden geen akkoord. Onze nummer achttien gaat nu een nieuw avontuur aan.

Sportief directeur Roger Stilz: “Daan Heymans heeft zich volledig kunnen ontplooien op de Freethiel en de eerste stappen kunnen zetten op het hoogste niveau. We willen hem veel succes wensen in zijn nieuwe uitdaging.”

Ook Daan Heymans wou graag nog een boodschap meegeven. “Beste mensen met een geel-blauw hart. Drie jaar geleden, bijna dag op dag, koos ik ervoor om voor jullie club te spelen. De eerste twee jaren waren absoluut niet makkelijk. Dit seizoen had ik nood aan een staf en groep die voor de volle honderd procent in mij geloofde. Ik wisselde goede wedstrijden af met slechte en de pandemie weerhield ons ervan een hechte band op te bouwen. Ik vind het enorm jammer dat mijn avontuur hier geëindigd is met een dramatische afloop. Ik wil iedereen bedanken voor de steun en het geloof. Ik hoop oprecht dat jullie snel terugkeren naar het hoogste niveau, waar deze mooi club thuishoort. All the best!”

Waasland-Beveren wil Daan Heymans bedanken voor zijn inzet voor geel en blauw. We wensen hem het allerbeste toe in de toekomst.