Go back

SF verkoopt Beverse bierpakketten

Vanuit de Supportersfederatie en zijn aangesloten supportersclubs wordt er dit jaar een speciaal bierpakket verkocht ten voordele van de werking van de federatie en zijn aangesloten clubs. Ook het komende seizoen blijft de SF de belangen van de supporters vertegenwoordigen. Clubliefde kent geen divisie!

De bierpakketten bevatten:

  • 3 flesjes ‘Den Beversen Tripel’
  • 3 flesjes ‘Leeuw’
  • 1 pakje zoete of zoute vijdkoekjes

Met de aankoop van het pakket ondersteun je niet alleen de supporterswerking, maar ook de lokale Beverse handel. Zo wordt het bier gebrouwen in de Lindenlaan op een boogscheut van de Freethiel, maar zijn ook de vijdkoekjes lokaal in Beveren geproduceerde producten.

De pakketten zijn te koop aan €20 per stuk bij het bestuur van de Supportersfederatie en zijn aangesloten supportersclubs.

De supportersclubs en het bestuur van de supportersfederatie danken je alvast voor je steun.
Geniet met volle teugen van deze ambachtelijke en kwaliteitsvolle producten.

Stuur een e-mail voor meer info.