Go back

KINDEREN MET ASS OPNIEUW WELKOM IN PRIKKELARM FREETHIELSTADION

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Lorenzo Vicencio

Gezien de positieve feedback voor de actie van de voorbije speeldagen, heeft Minister van Sport Ben Weyts de toestemming gegeven, zo lang de prikkelarme stadionomgeving een feit blijft, kinderen met autismespectrumstoornis (ASS) en een minimale begeleiding te kunnen blijven uitnodigen voor onze thuiswedstrijden.

Tegen STVV en KV Kortrijk werden de Specials Svelta uit Melsele, Auti voetbalclub Waasland uit Sint-Niklaas en leerlingen van de Jonathanschool Berkenboom uit Sint-Niklaas reeds uitgenodigd in een prikkelarme Freethiel. Ook tegen RFC Seraing, op 8 mei, zullen in totaal zo’n vijftig jongens en meisjes van Sint-Rafaël uit Beveren en Jonathanschool Berkenboom uit Sint-Niklaas aanwezig zijn om onze Leeuwen naar een verlengd verblijf in 1A te roepen.

Onze stadionomroeper en tevens coördinator van de Specials Svelta aan het woord: