Go back

Georges Mandjeck verlaat de Freethiel

tekst: Martijn De Jonge | afbeelding: Belga Image

De wegen van Waasland-Beveren en Georges Mandjeck scheiden. De speler gaf bij de sportieve leiding aan dat hij om familiale redenen de club wou verlaten, de club heeft daaraan meegewerkt. Mandjeck kwam zestien keer in actie voor Waasland-Beveren dit seizoen.

Waasland-Beveren wil Georges bedanken voor zijn inzet voor de club en wenst hem het beste toe in de toekomst.


Waasland-Beveren and Georges Mandjeck part ways. The player indicated to the sporting management that he wanted to leave the club for family reasons and in doing so, the club cooperated. Mandjeck made sixteen appearances for Waasland-Beveren this season.

Waasland-Beveren would like to thank Georges for his commitment to the club and wishes him all the best in the future.