Go back

Wegen van Denzel Jubitana en Waasland-Beveren scheiden

tekst: Martijn De Jonge | afbeelding: Belga Image

Denzel Jubitana verlaat Waasland-Beveren. De jonge middenvelder was einde contract op het einde van het seizoen. In onderling overleg werd beslist om meteen de samenwerking te stoppen, op die manier kan de speler volop op zoek naar een nieuwe uitdaging. Denzel Jubitana streek in 2018 neer op de Freethiel, de Belg verzamelde minuten in 39 wedstrijden voor geel en blauw.

Denzel wou zelf nog een boodschap meegeven aan de fans van Beveren: “ik wil iedereen die geel-blauw een warm hart toedraagt graag bedanken voor de afgelopen drie jaar. Bovendien wil ik de club in het bijzonder bedanken om mijn debuut in de hoogste klasse van het Belgisch voetbal mogelijk te maken. Jammer genoeg konden we er samen geen verder succes van maken. Bedankt voor alles, Leeuwen, veel succes in de verdere toekomst.”

Waasland-Beveren dankt Denzel voor z’n inzet voor geel en blauw. We wensen hem veel succes in de toekomst!


Denzel Jubitana is leaving Waasland-Beveren. The young midfielder’s contract was up at the end of the season. By mutual agreement it was decided to stop the cooperation immediately, so the player can fully look for a new challenge. Denzel Jubitana settled at the Freethiel in 2018, the Belgian made 39 appearances for yellow and blue.

Denzel wanted to share a message to the fans of Beveren: “I would like to thank everyone who loves yellow and blue for the past three years. I would also like to thank the club in particular for making my debut in the highest division of Belgian football possible. Unfortunately, together we could not make a further success of it. Thanks for everything, Lions, good luck in the future.”

Waasland-Beveren thanks Denzel for his commitment to yellow and blue. We wish him all the best in the future!