Go back

Geert Dirinck verlaat Waasland-Beveren op het einde van het seizoen

Geert Dirinck zal komend seizoen geen deel meer uitmaken van de trainersstaf van Waasland-Beveren. “Geert heeft ons benaderd met de wens om zijn contract te beëindigen op het einde van het seizoen. Hij verkiest een nieuw avontuur. Wij zijn ingegaan op zijn vraag en willen hem hartelijk bedanken voor zijn inzet voor geel en blauw”, zegt Roger Stilz, sportief directeur.

Geert is deel van de trainersstaf van het eerste elftal, maar ook hoofdtrainer van de U21-ploeg. Geert Dirinck: “Ik wil iedereen binnen Waasland-Beveren voor de schitterende kans die ik kreeg en leuke tijd die ik heb beleefd. Bovendien beleefden we afgelopen seizoen een fantastisch jaar met het beloftenelftal. Ik wil dan ook alle spelers en de entourage bedanken rond het beloftenelftal. Het is een tijd die ik nooit zal vergeten.”

Geert Dirinck will no longer be part of Waasland-Beveren’s coaching staff next season. “Geert has approached us with the desire to let his current contract come to an end this summer. He prefers to take on a new challenge. We agreed with his request and would like to sincerely thank him for his work for yellow-blue,” says Roger Stilz, Sporting Director.

Geert is part of the coaching staff from the professional team and also head coach of the under-21-teams. Geert Dirinck: “I want to thank everyone of Waasland-Beveren for the wonderful opportunity the fantastic time we had. Last season we had a fantastic year with the U21-team. I want to thank all the players and the entourage around the U21-team. It is a time I will never forget.”