Go back

Freethielnieuws (04/03): Resultaten coronatests & Blessure-update

tekst: Valy Van de Merlen | foto: Belga Image

Woensdagmiddag werden nieuwe coronatests afgenomen bij de medewerkers, spelers en sportieve staf van Waasland-Beveren. Zonet ontving de club het nieuws dat nog steeds één speler en één medewerker van de club positief getest hebben op het coronavirus. De positief geteste speler blijft dus voorlopig nog in quarantaine. Het goede nieuws is dat er geen extra positief geval werd vastgesteld binnen de club.

Nordin Jackers en Andreas Wiegel revalideren verder. Alessandro Albanese (buikspieren) trainde individueel, zijn situatie wordt morgen geëvalueerd. Felix Bastians (adductor) en Serge Leuko (heup) vielen uit op training, ook hun toestand wordt morgen bekeken. Louis Verstraete trainde al heel de week mee met de spelersgroep.