Go back

EETFESTIJN TEN VOORDELE VAN JEUGDWERKING WAASLAND-BEVEREN

Het is een bijzonder jaar geweest. Het voetbalseizoen 2020-2021 voor onze jeugdspelers is er ook één geweest als geen ander. Op de jeugdsite van de Freethiel lijkt het leven even stilgevallen. Geen wedstrijden, geen ouders langs de lijn, geen gezelligheid bij een hapje en/of drankje in de kantine, geen spelersvoorstelling, geen fotoshoot van de jeugdteams, ook het jaarlijkse eetfestijn werd noodgedwongen afgelast.

Het jeugdbestuur van Waasland-Beveren heeft daarom gezocht naar een alternatief evenement, uiteraard volgens de huidige coronamaatregelen. De samenwerking met traiteur De Schepper resulteerde in een Delivery-Eetfestijn.

Tijdens het Paasweekend (zaterdag 3 april en/of zondag 4 april) levert traiteur De Schepper u een ontbijt en/of menu naar keuze aan huis. Hierbij worden ook de allerkleinsten niet vergeten: voor hen voorzien we een kinderversie van het ontbijt en 2 kindermenu’s.

Ontbijt wordt geleverd rond 8.00 uur; de menu’s zullen tussen 11.00 uur en 13.00 uur bezorgd worden. Het enige wat u zelf moet doen is het opwarmen van de geleverde maaltijden.

*Klik op de afbeelding om te vergroten

Hoe deelnemen?

Maak uiterlijk op 29 maart 2021 uw keuze en schrijf in via het onderstaande invulformulier. Na ontvangst van uw keuze en de bijhorende betaling (Rekening Van Cauteren Christ’l: BE 93.0635.4606.4767) sturen wij u een bevestigingsmail. Traiteur De Schepper bezorgt u op de gekozen datum de door u gekozen maaltijd(en).

Wij hopen samen met u – weliswaar ieder in onze eigen bubbel – te kunnen genieten van een heerlijk paasmenu. Zo blijven we in deze speciale omstandigheden toch verbonden.

Heeft u nog vragen? Mail ze gerust naar christl.vancauteren@waasland-beveren.be

Smakelijke groeten,
Het Jeugdbestuur