Go back

Oproep (12/02): sneeuwruimers gezocht voor A-veld

tekst: Martijn De Jonge | foto: Lorenzo Vicencio

Supporters, jullie zijn geweldig. Het is fantastisch en hartverwarmend dat we op zoveel mensen konden rekenen de voorbije dagen. Met man en macht werd ervoor gezorgd dat onze spelers kunnen trainen. Nogmaals onze oprechte dank aan onze topsupporters die de handen uit de mouwen kwamen steken.

De volgende opdracht is ervoor zorgen dat onze wedstrijd tegen KAS Eupen van zaterdagnamiddag kan doorgaan. We starten morgen (vrijdag) om 10.00 uur met het hoofdveld in het Freethielstadion sneeuwvrij te maken. Onze medewerkers en greenkeepers zullen het beste van zichzelf geven, maar kunnen het jammer genoeg niet alleen aan. Daarom willen we nog een keer een warme oproep lanceren richting onze fans.

Kan jij je vrijmaken? Stuur graag een berichtje naar het nummer +32 499 75 43 30. De vrijwilligers ontvangen een kleine financiële vergoeding en worden door de club getrakteerd op een welverdiende, smakelijke lunch.

SUPERBEDANKT!

LEEUWEN STRIJDEN SAMEN!