Go back

Oproep (10/02): sneeuwruimers gezocht

tekst: Martijn De Jonge | foto: Lorenzo Vicencio

Vandaag konden we op de Freethiel al rekenen op vele helpende handen om onze terreinen sneeuwvrij te maken. Heel veel dank aan de aanwezigen! Morgen moeten de werken echter hervat worden, daarom hopen we om opnieuw op vele helpers te kunnen rekenen.

Onze greenkeepers verzetten bakken werk, maar kunnen het niet alleen. We zijn daarom nog op zoek naar enkele vrijwilligers die onze greenkeepers morgenvoormiddag, vanaf 10.00 uur, een handje willen toesteken. De aanwezige helpers krijgen een welverdiende lunch en een kleine financiële vergoeding van de club.

Kan jij aanwezig zijn en een handje toesteken? Stuur graag een berichtje naar het nummer +32 499 75 43 30.

DANKJEWEL!!!

LEEUWEN STRIJDEN SAMEN!