Go back

Jouw mening telt!

Tekst: Pieter Van de Steene

Beste supporter,

Het seizoen is nog niet voorbij en het zal wederom strijden worden tot de laatste speeldag, maar toch willen we ons ook al voorbereiden op volgend seizoen. Dit coronajaar gaf ons de tijd om alles intern eens te bekijken en te herstructureren waar nodig en de tijd en ruimte om zaken te verbeteren. We willen op dit elan verdergaan zodat De Freethiel nog meer jullie thuis wordt wanneer onze supporters mogen terugkeren.

Daarom weten we graag wat er leeft bij jullie. Wat vind je van de accommodaties op de Freethiel? Zijn jullie tevreden over het aanbod aan drank en versnaperingen in en rond het stadion? Hebben jullie misschien suggesties om de beleving in het stadion te verhogen? We kunnen niet wachten om alle meningen en ideeën te horen.

De medewerkers van de club zijn samen met het bestuur volop bezig om de fanbeleving op termijn te verbeteren. Om dit op een gerichte manier te kunnen doen is jullie mening belangrijk! (Wil je de resultaten van onze vorige enquête nog eens bekijken? Klik hier)

De resultaten van deze enquête zijn dus heel belangrijk voor de toekomst van de club. Hopelijk hebben jullie 5 minuten tijd om hem in te vullen.

Alvast bedankt!