Go back

Geen vuurwerk, wel aanvuren!

foto: BelgaImage

Het is een moeilijke tijd om als supporter te laten weten dat jullie nog steeds achter de ploeg staan. Elk signaal wordt opgepikt en ten zeerste gewaardeerd. Het is zoeken naar creatieve manieren om te tonen dat jullie er nog steeds zijn.

Via filmpjes op LED-boarding, de vlaggenactie van de SF, ‘LET YOUR INNER LION COME ALIVE’-spandoeken werden in het verleden al mooie acties georganiseerd. Wij willen de supporters bedanken voor deze creatieve manieren van supporteren, maar meteen ook vragen alle vormen van pyrotechnische middelen te vermijden. Voetbal ligt onder een vergrootglas en wij proberen elke week de matchen volledig volgens de regels van het protocol te organiseren. Wij wensen te onderstrepen dat het gebruik van vuurwerk in of rond het stadion ten strengste verboden is. Voor andere initiatieven staat de club met open armen te wachten om jullie te ondersteunen en onze Leeuwen broodnodige en belangrijke punten over de streep te trekken. Hopelijk zorgen zij komende weken voor vuurwerk op het veld.