Go back

Oproep (09/02): Sneeuwruimers gezocht

tekst: Valy Van de Merlen | foto: Lorenzo Vicencio

Maandagvoormiddag lanceerde de supportersfederatie een oproep om onze greenkeepers te helpen sneeuwruimen op een oefenveld van onze A-kern. Hierop ontvingen we heel wat respons, waarvoor onze oprechte dank. Op vraag van de gemeentelijke diensten werd het sneeuwvrij maken van het kunstgrasveld gisterenmiddag echter afgebroken. Na overleg met de groendienst van de gemeente Beveren kreeg Waasland-Beveren vanmorgen alsnog de toestemming om het veld trainingsklaar te maken voor onze spelers.

Onze greenkeepers zijn, zoals u kan zien op onderstaande foto, al druk in de weer met sneeuwruimen. Zij krijgen dit echter niet alleen gedaan. We zijn daarom nog haastig op zoek naar enkele vrijwilligers die onze greenkeepers vanmiddag, vanaf 13.15 uur, een handje willen toesteken. De aanwezige helpers krijgen, na het geleverde werk, een welverdiende tas soep of koffie en een kleine financiële vergoeding. Helpers mogen iets laten weten op het nummer +32 3 750 25 05.

Graag benadrukken we onze dank aan de constructieve medewerking van de gemeentelijke diensten.