Go back

Cercle Brugge – Waasland-Beveren (27/02/2021): selectienieuws

tekst: Martijn De Jonge | afbeelding: Valy Van de Merlen

Waasland-Beveren trekt morgen naar het Jan Breydelstadion voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge. De aftrap is voorzien om 16.15 uur. Scheidsrechter Nicolas Laforge is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden. Hij wordt bijgestaan door Nathan Verboomen vanuit het VAR-busje.

Selectienieuws

Andreas Wiegel (teen) is niet beschikbaar voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Louis Verstraete trainde deze week deels mee met de groep, maar een selectie voor de wedstrijd van morgen komt nog te vroeg. Joe Efford liep een verrekking op aan de adductor op op het trainingsveld en is out. Alessandro Albanese zat een schorsingsdag uit en is opnieuw selecteerbaar.

Selectie