Go back

Staf Robberecht wint tweede supporterspakket!

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Lorenzo Vicencio

Zoals u weet geven we tijdens de maand januari enkele supporterspakketten weg aan één van onze trouwste fans. U moet enkel het onderstaande formulier invullen om kans te maken op deze fantastische prijs. Een actie die georganiseerd wordt in samenwerking met onze partners Select, Drankgigant en AB Inbev.

Staf Robberecht uit Bornem werd uitgeloot als tweede weekwinnaar van dit prachtige supporterspakket! Aangezien de jongeman in maart pas zijn dertiende verjaardag mag vieren nam Staf’s mama, die zich ook had ingeschreven, het bierpakket mee in ontvangst. Staf is naast fervent supporter ook keeper van de U13 bij Waasland-Beveren.

Niet gewonnen?
Geen nood, we bewaren jouw gegevens zorgvuldig. Komende matchdagen maak je opnieuw kans op het verrassingspakket! Volgend pakket mag je vlak voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht verwachten.

Nog niet deelgenomen?
Vul dan nu het onderstaande formulier in.