Go back

RSC Anderlecht – Waasland-Beveren (22/01/2021): selectienieuws

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Belga Image

Waasland-Beveren moet morgenavond op bezoek bij RSC Anderlecht. De aftrap tegen paars-wit wordt gegeven om 20.45 uur. De scheidsrechter van dienst is op dit moment nog niet aangeduid, idem voor het VAR-team.

Selectienieuws

Trainer Nicky Hayen kan nog steeds geen beroep doen op Nikola Pejcić, Milan De Mey, Din Sula en Andreas Wiegel. Ook kapitein Dries Wuytens ondervindt nog te veel hinder van zijn rib en raakt niet speelklaar. De verdediger heeft morgen opnieuw extra onderzoek. Nadien kan er eventueel groen licht worden gegeven om opnieuw aan te sluiten bij de groepstrainingen.

Aboubakary Koita incasseerde heel wat trappen in de wedstrijd tegen Moeskroen. Hij geraakte geblesseerd aan de knie en is dus niet inzetbaar voor de wedstrijd van morgenavond.

Selectie