Go back

Roger Stilz is de nieuwe sportief directeur van W-B!

Bolt Football Holdings, de eigenaars van Waasland-Beveren, bestuursleden Dirk Huyck en Olivier Swolfs en CEO Antoine Gobin zijn fier om Roger Stilz aan te kondigen als nieuw sportief directeur van Waasland-Beveren.

Mr. Stilz’s werk van de afgelopen vier jaar en een half als Hoofd Jeugdopleiding bij FC St. Pauli én zijn ervaring als speler, coach en in managementrollen in Zwitserland en Duitsland maken van hem een duidelijke kandidaat om de club naar nieuwe hoogtes te leiden.

De club wenst FC St. Pauli te danken voor hun medewerking en toelating aan Mr. Stilz om mee in ons nieuwe verhaal te stappen. We wensen hen dan ook het allerbeste voor de rest van het seizoen in de Duitse 2. Bundesliga.

Mr. Stilz zal samenwerken met de huidige leiders binnen de club om de sportieve structuur verder te professionaliseren en verder te bouwen op de fundamenten die al gelegd werden sinds de komst van Bolt Football Holdings in september.

“Ik kijk ernaar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan bij Waasland-Beveren”, vertelt de Zwitser. “Ik wil graag het hele Bolt team bedanken om me dit vertrouwen en deze verantwoordelijkheid te geven. Ik ben heel opgetogen dat ik deel van deze familie mag worden.”

De voorstelling en officiële persconferentie van Roger Stilz volgen later deze maand.

We willen van de gelegenheid gebruikmaken om nog eens een grote DANKJEWEL te zeggen aan onze fans, partners en de hele Beverenfamilie voor hun onvoorwaardelijke steun. We wensen alle Leeuwen een succesvol en vreugdevol 2021 toe!

 


 

Bolt Football Holdings, owners of Waasland-Beveren, Board Members Dirk Huyck and Olivier Swolfs, and CEO Antoine Gobin are proud to announce the arrival of Roger Stilz as the new Sporting Director of Waasland-Beveren.

Mr. Stilz’s work with FC St. Pauli over the past four and a half years, where he was the Head of Academy, and his playing, coaching and management experience across Switzerland and Germany made him the clear candidate to help lead the club to new heights.

The club wishes to thank FC St. Pauli for its cooperation in allowing Mr. Stilz to take part in this project. We wish them all the best for the rest of the year in the German 2. Bundesliga.

Mr. Stilz will work alongside the club’s current leadership team to professionalize the sporting structure and build on the positive path the club has been on since the arrival of Bolt Football Holdings in September.

“I’m looking forward to this new challenge at Waasland-Beveren. I’d like to thank the Bolt team for trusting me with these responsibilities, and I’m excited to be a part of this family” said the 43-year-old Stilz.

His introduction and official press conference will take place later in January.

A final Thank You to our fans, partners, and the Beveren municipality for their continued support, and we wish all Lions a successful and joyful 2021.