Go back

Davy Poppe wint het derde supporterspakket!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Lorenzo Vicencio

Zoals u weet geven we tijdens de maand januari enkele supporterspakketten weg aan één van onze trouwste fans. U moet enkel het onderstaande formulier invullen om kans te maken op deze fantastische prijs. Een actie die georganiseerd wordt in samenwerking met onze partners Select, Drankgigant en AB Inbev.

Wendy Van Acker uit Nieuwkerken-Waas werd uitgeloot als derde weekwinnaar van dit prachtige supporterspakket! Zij schreef zich in om haar man Davy Poppe te verrassen. Bij aankomst van onze W-B delegatie wist Davy nog van niets, hij was dan ook heel aangenaam verrast met het pakket.

Niet gewonnen?
Geen nood, we bewaren jouw gegevens zorgvuldig. Komende matchdag maak je opnieuw kans op het verrassingspakket! Volgend pakket mag je vlak voor de wedstrijd tegen KV Mechelen verwachten.

Wil je kans maken op het vierde en laatste supporterspakket?
Vul dan nu het onderstaande formulier in.