Go back

Welkom op de Freethiel, Bill Lathouwers

tekst: Martijn De Jonge | foto's: Lorenzo Vicencio

Waasland-Beveren verwelkomt Bill Lathouwers op de Freethiel. De 21-jarige doelman komt over van MVV Maastricht. Hij tekent een contract van anderhalf seizoen op de Freethiel.

Bill Lathouwers genoot zijn jeugdopleiding op de Bosuil van Royal Antwerp FC. Afgelopen seizoen verzamelde hij zijn eerste selectie bij The Great Old. Hij zat op de bank als tweede doelman in de gewonnen bekerfinale tegen Club Brugge. Na een proefperiode bij MVV Maastricht, tekende hij daar uiteindelijk een contract. Zijn debuut maakte hij op 30 augustus tegen Almere City FC, hij kon daar meteen een clean sheet voorleggen. In totaal speelde hij negen wedstrijden voor MVV, dat uitkomt in de op één na hoogste klasse in Nederland.

Bill koos voor het nummer 21. Hij trainde deze ochtend voor het eerst mee met de groep.