Go back

Hier is hij dan, onze nieuwe webshop!

Tekst & Foto's: Valy Van de Merlen

Goed nieuws! De langverwachte webshop is eindelijk online!

Vanaf nu kan je een shirt, sjaal, muts… of wat je maar wil online bestellen. Zelfs een shirt laten bedrukken met jouw naam of de naam en rugnummer van jouw favoriete speler kan je met eenvoudige druk op de knop. De komende maanden zullen nog heel wat producten worden toegevoegd aan ons assortiment, maar we wilden jullie niet nog langer op jullie honger laten zitten. Vanaf vandaag kan je dus, op een veilige manier, naar hartenlust W-B-shoppen.

Ben je nog op zoek naar een last-minute kerstcadeau of een nieuwjaarsgeschenk? Surf dan nu naar de Webshop van Waasland-Beveren!

Bekijk hieronder een filmpje van een familie uit Beveren met een geel-blauw hart. Zij hebben naast een familieabonnement ook heel wat fanartikelen in hun bezit. Echte Leeuwen dus. Leeuwen strijden samen. Altijd!