Go back

FREETHIELNIEUWS (16/12): UPDATE KALENDER JPL

Tekst & Afbeelding: Valy Van de Merlen

De kalendercommissie heeft de definitieve speelmomenten van de speeldagen 21 t.e.m. 23, 25 en 30 in de Jupiler Pro League bekend gemaakt. U zal merken dat speeldag 25 (Moeskroen, uit) en speeldag 30 (Standard, uit) reeds begin januari zullen worden afgewerkt.

Op 26 januari, tegen KV Mechelen, is onze enige nieuwe thuiswedstrijd in januari want ook de bekerwedstrijd tegen tegen KV Oostende, voor de 1/16 finales van de Croky Cup zal verplaatst worden naar begin februari. De extacte speeldatum moet nog bekendgemaakt worden door de kalendermakers. Waasland-Beveren neemt het op zaterdag 16 januari om 18.30 uur op tegen Zulte Waregem op de eigen Freethiel, maar dat moment lag al vast.

De speeldata van de volgende wedstrijden kan je hieronder in een overzicht terugvinden.